Mennyibe kerül egy Esküvőfilmes csomag?
3 filmes csomagból tudtok választani, melyet az ajánlatkérés után e-mailben küldünk nektek. Ha a 3 variációból nem találtok számotokra megfelelő csomagot, akkor egyedi csomag összeállítására is van lehetőség.

Filmkészítést és fotózást is vállaltok?
Igen! Két professzionális szolgáltatás egy helyen. Inspiráljuk, segítjük egymást, célunk a nagy napotok érzelmeinek hű visszaadása művészi felvételekkel. Összeszokott párost alkotunk, nem akadályozzuk egymást és Titeket, prób4lunk észrevétlenek maradni, hogy egymásra és az esküvőtökre tudjatok 100%-ban koncentrálni.

Hol vállaltok esküvőfilm készítést?
Bárhol az ország területén belül és külföldön is.

Mit tartalmaz a highlight film?
Az esküvőtök napjának legszebb, legérzelmesebb pillanataiból összeállított 5-6 perc hosszúságú film, amely egy örök emlék marad a számotokra.

Mit tartalmaz az esküvő film?
Összeállítjuk az esküvőd legszebb és legemlékezetesebb pillanatait, amely tartalmazza az egyedi zenei blokkokat illetve saját hangos részeket (például a polgári szertartás, eskütétel, pohárköszöntő) A végeredény a 10 perces saját mozifilmetek lesz.

Mit tartalmaz a hosszú film?
1 -1,5 órás videó, mely eredeti hosszban tartalmazza a szertartásokat, pohárköszöntőket ,táncot,és olyan részleteket, melyek nem kerültek bele a 
filmetekbe vagy csak részleteiben látható. Így évek múlva is átélhetitek újra a NAGY NAPOTOKAT.

Milyen formában kapjuk meg az esküvői anyagunkat?
Mielőtt a filmeket megkapnátok, előtte e-mailen elküldjük, hogy van -e bármi érszevételetek amin esetleg változtatni szeretnétek. Az esküvői anyag egyedi fa dobozban, fa pendriveon kerül átadásra. Amennyiben igényt tartanátok a nyersanyagra is ebben az esetben az általatok hozott adathordozóra tudjuk rámásolni.

Hogyan tudunk lefoglalni titeket?
Először is vegyétek fel a kapcsolatot velünk.

Használhatjátok az e-mail címünket, vagy az üzenet küldő űrlapot is. Írjátok meg nekünk a dátumotokat, az esküvőtök helyszínét, valamint pár sort az elképzelésitekről! Mi hamarosan felvesszük veletek a kapcsolatot. Ha szeretnétek, akkor beütemezünk egy személyes találkozót, ahol megismerkedünk és átbeszéljük az elképzeléseiteket. Ha szimpatikusak voltunk, és minket szeretnétek, akkor aláírjuk a szerződést, és véglegesítjük a dátumot a naptárunkban.
#esküvőfilmteam

Close Menu